I Forskningsafdelingen arbejder forskere og konsulenter med at udvikle og afprøve nye metoder, modeller og ideer indenfor rehabilitering. Formålet er at skabe en bedre hverdag for mennesker med nedsat funktionsevne.

Afdelingen er skabt for at danne et fagligt netværk for MarselisborgCentrets beboere. Forskningsafdelingen er en del af DEFACTUM i Region Midtjylland og har et tæt samarbejde med REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation. Samtidig er afdelingen forankret i Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet, efter samme model som universitetshospitalerne. 

Det giver en tæt kontakt til såvel borgere med længere sygdomsforløb som administratorere og politikere i det etablerede sundhedsvæsen. Og flere af vores medarbejdere arbejder også på universitetet. Ikke at alt vores arbejde er dog forskning, men alt vores arbejde er som vidt muligt forskningsbaseret.

Forskningsafdelingen er inddelt i to progammer: Rehabilitering og Sygefravær. Desuden er Center for Praksisnær Rehabiliteringsforskning  en del af afdelingen.

Ønsker du viden om afdelingens forskningsprojekter? Se mere på Om os.

Forskning og undersøgelser

Forskningsafdelingen laver forskning, reviews, undersøgelser og evaluering indenfor rehabiliteringsområdet. Hvis du har ønsker om at blive klogere på egen praksis, få mere viden i dybden eller få evalueret en indsats, er du velkommen til at henvende dig til os.

Thomas Maribo sh kontakt.jpg
Thomas Maribo Forskningsleder 
Tlf. 7841 4432/2145 2470
Mail: Thomas.Maribo@rm.dk

Inger Hornbech 2013_sort-hvid_HB.jpg

Projektsekretær Inger Hornbech 
Tlf: 7841 4440 / 4028 8134 
E-mail: inghor@rm.dk