AFA_Thomas_A_Christensen_04.jpg

Foto: SPARK-parken i april © Thomas A. Christensen

Det er en invitation både til at deltage og til at bidrage.

Vi planlægger en indvielse af SPARK, hvor de forskellige arrangementer vil strække sig fra kl. 10.00-18.00 (måske længere – det er jo festuge :) ).
Vi tror og håber, at alle 25 organisationer på MarselisborgCentret og vores samarbejdspartnere vil byde ind med noget, som kan være med til at gøre dagen til en fest.

Den del af indvielsen, der indeholder taler, sang og lignende fælles ting, afholdes fra kl. 13.30-15.00.

Det er kun datoen, som er 100% fastlagt, og det øvrige program retter sig ind efter, hvad der er af bidrag og ønsker til tidspunkter.

Det kan jo fx være, at Ortopædisk GenoptræningsCenter (OGC) har et udetræningshold kl. 11.00, der netop denne dag kan byde gæster velkommen sammen med borgerne, der er på besøg. Så kan vi jo med respekt for OGC´s plan programsætte det kl. 11.00. Eller at "Urtehave i PVC" har planlagt en workshop kl. 16.00, så bliver det programsat kl. 16.00.

Temaet for Aarhus Festuge er for øvrigt "In It Together" eller "Sammen Om Det" og temaet for Verdenskongressen i rehabilitering i ugen efter er "Moving Societies" – så alt er jo lagt til rette for en anderledes fejring/indvielse af SPARK, hvor vi på alle måder bygger bro mellem MarselisborgCentret og resten af verden.

(Når der foreligger et færdigt program, lægger vi det op her på siden.)

Arrangør: SPARK
Målgruppe: Alle interesserede
Hvor: MarselisborgCentret, P.P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus C
Start: 03-09-2021 10:00
Stop: 03-09-2021 18:00
Yderligere info:

Kontakt Lene Søgaard på Lene.Søgaard@rm.dk eller Ole Mygind på Ole.Mygind@stab.rm.dk med jeres forslag til programmet eller andre spørgsmål.